Restaurant

Sfeer en Smaak


In de ongedwongen sfeer van Restaurant Wilde Pieters kunt u genieten van verrassende gerechten, met dagverse ingrediënten en op originele wijze bereid.

Het gezellige restaurant is de hele week geopend om 11.30 uur. U bent van harte welkom voor een intiem etentje, maar wij kunnen ook gezelschappen tot 120 personen een diner serveren. Uitgebreid lunchen kan natuurlijk ook, maar als u haast heeft, zorgen wij er voor dat u snel wordt bediend.

 

Toplocatie in Apeldoorn


Onze toplocatie in het centrum van Apeldoorn is laagdrempelig, ondanks de chique uitstraling van ons prachtige pand. De Wilde Pieters biedt u gratis parkeergelegenheid voor de deur en is een perfecte uitvalsbasis voor een avondje cultuur. Schouwburg Orpheus, poppodium en filmhuis Gigant, de JT Bioscoop en het uitgaanscentrum bevinden zich op loopafstand.

 

 

Feestje?


Verder kunt u bij ons terecht voor al uw feestelijke gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of andere evenementen. Neem dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van ons ruime aanbod. Mocht u ondanks de uitgebreide informatie op deze website toch het antwoord op uw vraag niet vinden, op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij geven zo snel mogelijk antwoord.